Politica de retur

Pentru inițierea procedurii de retur a produselor, este necesară transmiterea unui e-mail la adresa selenocandle@gmail.com, prin care se solicită returnarea parțială sau integrală a unei comenzi, împreună cu datele utilizate la realizarea comenzii, precum și numărul facturii.

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data realizării comenzii. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului nu sunt considerate defecte.

Sunt acceptate pentru retur doar bunurile care nu au fost folosite, nu prezinta daune (nu sunt rupte sau forma lor nu este afectata) si prezinta amabalajul original si eticheta intacta. Nu oferim schimburi. 

Nu sunt acceptate pentru retur bunurile personalizate (marturii nunta, marturii botez sau orice alt produs realizat la comanda).

Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale.

Bunurile trebuie returnate către SELENO SHOP la adresa următoare: SELENO SHOP S.R.L, Soseaua Berceni 21, bloc 28, scara 8, et 8, ap 79, cod postal 041904.

Pentru bunurile returnate, care corespund condițiilor de retur, rambursarea contravalorii bunurilor și, după caz, costul livrării, va avea loc în termen de maximum 14 zile lucrătoare de la recepționarea produsului.  Sumele vor fi rambursate folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.

Procesatorul de plăți online nu are nicio obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de client.

Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: (c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;