Plata si transport

Plată

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe site-ul www.seleno.ro se poate face prin card bancar sau plata în numerar la livrare. Pe site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online. În situația în care se alege că opțiune de plată cea online prin card bancar, clientul va fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți, unde va fi necesară introducerea detaliilor cardului.

Transport

Livrarea către client a produselor și/sau serviciilor achiziționate va fi realizată prin intermediul unei firme de curierat rapid. 

Costul livrării prin curier este unul fix, de 19.00 RON. SELENO SHOP nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri provocate de firmele de curierat rapid. În cazul comenzilor cu valoare peste 390 RON, transportul este gratuit pentru client.

SELENO SHOP  își asumă responsabilitatea pentru ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare în vederea livrării produselor.

SELENO SHOP  efectuează livrarea produselor și prestarea serviciilor numai pe teritoriul României.

Livrările se vor efectua în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data comenzii (excluzând data comenzii și perioada de tranzit – din momentul în care produsul este predat firmei de curierat rapid și până în momentul în care produsele sunt înmânate clientului). În situația în care produsul va fi livrat cu depășirea termenului sus menționat, SELENO SHOP  va informa clientul prin e-mail, în termen de 48 de ore de la comandă, caz în care, clientul poate renunța în scris la comandă, iar dacă plata a fost efectuată înaintea livrării, rambursarea va fi realizată integral conform legii de către SELENO SHOP , în termen de 48 de ore de când SELENO SHOP a luat cunoștiință de acest fapt.

Timpii de livrare pot suferi modificări în perioadele de reduceri, sau în timpul sărbătorilor legale, sau dacă sunt astfel anunțați pe site.