Ceara de soia parfumata

Povestea noastra

Povestea noastra incepe acolo unde arta si ceara se pun la topit impreuna, peste care se presara flori de lavanda si stelute de anason, turnate in forme atent faurite.

Povestea noastra este despre un cadou pentru cineva drag, despre o noapte de iarna, un fotoliu comod, despre o carte buna si o ceasca de cafea. Despre un camin cald, invaluit in parfum si lumina.

 

O alternativa a lumanarilor clasice cu fitil?

Pe langa lumanarile decorative clasice cu fitil, am creat pentru consumatorii nostri si o alternativa mai putin cunoscuta a acestor lumanari. 

Este vorba despre pastilele de ceara parfumata, care folosite impreuna cu un difuzor pentru aromaterapie, va vor impodobi caminul in cele mai minunate arome atent alese.

Aromaterapia cu ceara parfumata este foarte des practicata in intreaga lume, de aceea am ales sa o facem cat mai cunoscuta si la noi tara.

 

Decoratiuni unice, naturale si de sezon

Petru ca suntem iubitor de arta si de frumos, am ales sa decoram pastilele de ceara parfumata cu cea mai mare grija si in cel mai mic detaliu. In stransa legatura cu aromele continute, ceara parfumata este turnata in forme atent alese si decorate cu produse 100% naturale. De la felii de portocala uscate, scortisoara, anason, pana la petale de flori uscate natural, boabe de cafea si trandafiri intregi. Ce sa mai? Adevarate opere de arta in miniatura, care vor elibera un parfum minunat in intreaga incapere. 

Înapoi la blog