cadouri secret santa cadouri craciun

5 idei de cadouri de Secret Santa sub 100 RON

5 idei de cadouri de Secret Santa sub 100 RON

Secret Santa se refera la traditia de Craciun occidentala, adoptata cu succes si la noi, prin care membrii unui grup, fie prieteni, familie sau colegi de job, fac schimb de cadouri.

Conceptul de baza al jocului Secret Santa este simplu, numele tuturor participantilor sunt scrise pe bucatele de hartie, sub forma unor biletele. Ele sunt asezate intr-o palarie, cutie, cosulet, aboslut orice la indemana si sunt amestecate. Fiecare participant extrage un nume, dar nu il divulga nimanui. Astfel, doar el stie cui ii va cumpara cadoul.

 

Cum sa alegem cadourile ? 

Este frumos sa incerci sa oferi persoanei un cadou care sa arate ca o cunosti, si ca ii stii gusturile. In cazul in care se intampla ca persoana pe care ai ales-o sa fie chiar colegul cel mai putin cunoscut sau nou-venit, atunci poti incerca varianta standard cu un voucher cadou, fie la shopping sau la spa, fara a depasi bugetul.

Dar daca ai extras pe cineva care iubeste  lumanarile parfumate si decoratiunile? 

In cazul acesta ai super mare noroc, pentru ca mai jos gasesti atasata o lista de 5 idei super utile de cadouri parfumate si care se vor incadra numai bine in decorul de Craciun.  

1. Lumanare parfumata in forma de ren

 lumanari parfumate

 

2. Set 3 lumanari parfumate zglobii

lumanari parfumate craciun

3. Set complet de aromaterapie cu ceara parfumata

set cadou aromaterapie

3. Lumanare parfumata in forma de bradut

lumanare parfumata craciun

. Set 3 lumanari parfumate - fulgi de zapada

cadouri secret santa

Indiferent de ce cadouri alegeti, bucurati-va de sarbatori impreuna cu cei dragi si fiti siguri ca toate cadourile primite vor fi apreciate :) !

Înapoi la blog